Glasriste

Lyskasserist, smedet og varmgalvaniseret med nedsatte glassten. Certificeret & R60 godkendt. Leveres på mål med de ønskede glassten monteret.

Det regner en del for tiden og spørgsmålet melder sig -Hvad gør man med de gamle defekte lyskasser? Lukke dem til med asfalt eller bibeholde lysindfaldet med glassten støbt i cement eller som her illustreret, -lave nye riste med nedsatte glassten. Vi måler op, producerer og monterer lyskasserise med glas. Specielt forretninger i indre by har glæde af disse lyskasser da det kan give en hyggelig belysning fra neden under udstillingsvinduet. Men også fx boligforeninger der ønsker at bibeholde lysindfaldet har glæde af ristene.

Alternativ til Frederiksberg Jernstøberi

 

gå på glas med rustfri ramme til lyskasse

fortovsrist

Lyskasse riste med indlagte glassten.

rist med glas i rå jern

Lyskasserist i rå jern monteret med glassten. Patina / rust efter 2 måneder i brug.  


lyskasserist med glassten
Rå rist hvor det er tydeligt at glasstenene hviler på jern.

 

Sikkerheds glas nedlagt i lyskasse rist

Sikkerhedsglas nedlagt i lyskasserist - øverste lag er normalt glas som hurtigt kan udskiftes ved brud. Således sparer man på det dyre sikkerhedsglas som også kan gå i stykker, men som sikrer at man ikke fx. falder igennem.

glassrist stål ramme

 

lyskasse

 Glasrist med aflange glassten - målene er kopieret fra de gamle riste fra Frederiksberg jernstøberi med glas der er 70x100mm

Glasrist med aflange glassten - målene er kopieret fra de gamle riste fra Frederiksberg jernstøberi med glas der er 75x100mm. Risten kan produceres så den passer ind med eksisterende riste. Så slipper man for at skifte alle sammen. Risten kan selvfølgelig også varmgalvaniseres.

Smedet og varmgalvaniseret lyskasserist med glassten i samme dimensioner som de gamle støbejernsriste fra Frederiksberg Jernstøberi.

Smedet lyskasserist med samme dimensioner som de oprindelige glasriste fra Frederiksberg Jernstøberi. Risten er varmgalvaniseret. 

Original rist pulverlakeret med nye sten

Gammel rist pulverlakeret med nye sten.