Glasriste

Lyskasserist, smedet og varmgalvaniseret med nedsatte glassten. Certificeret & R60 godkendt. Leveres på mål med de ønskede glassten monteret.

Det regner en del fortiden og spørgsmålet melder sig -Hvad gør man med de gamle defekte lyskasser? Lukke dem til med asfalt eller bibeholde lysindfaldet med glassten støbt i cement eller som her illustreret, -lave nye riste med nedsatte glassten. Vi måler op, producerer og monterer lyskasserise med glas. Specielt forretninger i indre by har glæde af disse lyskasser da det kan give en hyggelig belysning fra neden under udstillingsvinduet. Men også fx boligforeninger der ønsker at bibeholde lysindfaldet har glæde af ristene.

fortovsrist
Lyskasse rist med indlagte glassten.

lyskasserist med glassten
Rå rist hvor det er tydeligt at glasstenene hviler på jern.

glassrist stål ramme

lyskasse

 Glasrist med aflange glassten - målene er kopieret fra de gamle riste fra Frederiksberg jernstøberi med glas der er 70x100mm

Glasrist med aflange glassten - målene er kopieret fra de gamle riste fra Frederiksberg jernstøberi med glas der er 75x100mm. Risten kan produceres så den passer ind med eksisterende riste. Så slipper man for at skifte alle sammen. Risten kan selvfølgelig også varmgalvaniseres.